Mischa Barton i trøbbel

(11.08.2009, sist oppdatert 11.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Mischa Bartons venner frykter at all festingen hennes kan sette hennes helse på spill.

Den tidligere «The O.C.»-skuespilleren, som ble lagt inn til psykiatrisk behandling i Cedars-Sinai Medical Centre i Los Angeles i forrige måned, har opprørt sine nære venner ved å feste på festivalen All Points West i New York bare dager etter at hun slapp ut fra sykehus.

 

- Det er skremmende å se at hun går rett ut etter å ha fått behandling. Da jeg forsto at hun hadde vært ute og festet igjen, ble jeg sjokkert. Jeg trodde hun ville ta det litt med ro. Det faktumet at hun gikk ut med en gang viser at hun ikke har tatt dette alvorlig nok, sier Eric Ziegenbein, som er en venn av familien, til magasinet Heat.

 

Hun har en støttegruppe, men det er tydelig at hun ikke tar dem på alvor. Den 23 år gamle stjernen har tilbrakt to uker på et 5150-sted, som tillater folk om å bli holdt tilbake mot sin vilje om de blir ansett for en fare for seg selv og andre, er svært uføre eller har en psykisk lidelse - etter at venner begynte å bli bekymret for at hun kunne ta sitt eget liv.

 

Det er antatt at hennes drikkevaner og bruk av narkotika har hatt innvirkning på hennes karriere og personlige liv. En annen venn, Suzanne Coppin, er frustrert over at Mischa ikke hører på rådene hun får fra sine kjære og forsøker å ta tak i problemene sine alene.

 

Det er ikke første gangen skuespillerens venner har gitt uttrykk for bekymring om hvordan hun har det. Tidligere denne måneden ga de åpenlyst til kjenne sin frykt for at hun hadde vendt tilbake til TV-serien «The Beautiful Life» for tidlig etter å forlatt sykehuset.

(©NTB)

 


Les alt om Mischa Barton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews