Ingen nakenproblemer for Mischa Barton

(23.04.2008, sist oppdatert 23.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Tenåringsidolet Mischa Barton syntes det var uproblematisk å kaste klærne i sin nye film «Closing The Ring».

Den 22 år gamle skuespilleren, kanskje best kjent fra TV-serien «The O.C», spiller en ung kvinne som aldri kommer over dødsfallet til sin kjære - en krigspilot. Piloten forsøker å sende hjem en ring til kvinnen han elsker, men hun mottar ringen først 50 år senere, og handlingen spinnes så rundt denne ringen.

 

I filmen deltar hun i en het sexscene sammen med motspiller Stephen Amell. Mischa forteller at nakenscenen var uproblematisk fordi hun tror på «ekte kjærlighet».

 

- Jeg har ikke noe problem med nakenhet, sier Mischa til nyhetsbyrået AP.

 

- Det dreier seg ikke om en gjennomsnittlig sexscene. Nakenheten handler om hennes uskyld. Det er noe tragisk og hjerteskjærende over det, forklarer Mischa.

 

Dramaet er regissert av 84 år gamle Richard Attenborough.

 

- Kanskje høres det søkt ut for dagens kvinner, men jeg tror på evig kjærlighet, ekte kjærlighet som den i filmen. Det beste eksempelet er regissøren selv og hans kone, sier Mischa om Richard Attenborough.

 

Attenborough har vært gift med samme kvinne i 63 år og har tre barn med henne.

 

Barton, som tidligere har dukket opp i filmer som «Den sjette sansen» og «Notting Hill», ble tidligere denne måneden tatt for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand og for besittelse av marihuana. Hun ble idømt tre års prøvetid, men slapp å sone i fengsel.

(©NTB)

 


Les alt om Mischa Barton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews