Barton single igjen

(23.09.2010, sist oppdatert 23.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mischa Barton er singel igjen etter at det er slutt med hennes siste kjæreste, den britiske DJ-en Ali Love.

«O.C.»-stjernen har hatt en serie med brutte forhold de siste årene, blant dem med The Kooks-sangeren Luke Pritchard og «Rooney»-stjernen Taylor Locke.

 

Det så ut til at Barton hadde funnet lykken igjen da hun slo seg sammen med Love i sommer, men følelsene tok slutt, ifølge det britiske magasinet Heat.

 

- Love var ikke klar til å bli kjendis. Han forventet at de ville bli gjenstand for oppmerksomhet, men han hadde aldri trodd at det skulle bli så ille. Han setter pris på sitt privatliv og kunne ikke takle fotografene som fulgte etter dem, eller de spydige kommentarene folk skrev på forskjellige blogger, sier en kilde til magasinet.

 

- Så til slutt sa han til Mischa at det var best at de slo opp. Hun prøver å glemme ham og fortsette videre, men det kan hende de prøver igjen. Mischa har alltid hatt av-og-på-forhold. Men hun vil ikke prøve på nytt med ham nå.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mischa Barton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews