Tar på seg skylden for skilsmissen

(09.11.2010, sist oppdatert 09.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Miley Cyrus klandrer seg selv for foreldrenes brudd.

For to uker siden ble det kjent at superstjernens foreldre Billy Ray og Tish Cyrus skal skilles. 17 år gamle Miley har tatt denne nyheten svært tungt, og skal i følge popeater.com tro at hun er skyld i ekteskapsproblemene.

 

- Både Billy Ray og Tish har jobbet hardt med å gjøre Miley til superstjerne. Nå som de har nådd målet, har de ikke noe annet å jobbe mot, og dermed har de heller ingenting som binder dem sammen, forklarte en kilde.

 

- Alle ektepar sliter litt når barna flytter hjemmefra og man blir nødt til å forholde seg til hverandre uten dem. Men de har i tillegg har brukt hver eneste dag de siste ti årene på å bygge opp en stjerne sammen, og glemt å sette av tid til hverandre. Det er hjerteskjærende, fortsatte vedkommende, som tror skilsmissenyheten vil legge en betydelig demper på Mileys nært forestående 18-årsdag.

 

- Vi tror jo ofte at noen som Miley har alt hun kan ønske seg, men jeg skal love deg at hun ville gitt bort alt hun eier hvis det betydde at familien hennes fremdeles ville holdt sammen.

 

- Jeg er helt sikker på at når hun blåser ut lysene på bursdagskaken sin så vil hun ønske seg noe som gagner foreldrene og ikke karrieren hennes, avslutter kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Miley Cyrus!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews