Miley trår til - midt oppi rykteflom om moren

(08.11.2010, sist oppdatert 08.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Med sine dristige sceneantrekk og øldrikking på bar i helgen prøvde kanskje Miley Cyrus å ta oppmerksomheten vekk fra ryktene om morens utroskap.

I uken som gikk dukket det nemlig opp hardnakkede rykter om at årsaken til at foreldrene skiller seg, angivelig skal være fordi moren Tish skal ha hatt et forhold til Poison-sangeren Bret Michaels.

 

Ironisk nok skulle de to ha funnet tonen da Miley var i studio for å spille inn en duett på Michaels til sitt album, meldte sladreavisen Star. En representant for Michaels sa at de «snakket mye», men at det dreide seg «utelukkende om forretninger».

 

Helgen som var tilbrakte snart 18 år gamle Miley i Europa. Der var hun lørdag med i det store tyske TV-showet «Wetten, dass ...?» sammen med blant andre Denzel Washington. Hun opptrådte i et minimalt, gjennomsiktig hvitt antrekk, før hun i det påfølgende intervjuet sa om planene for sin nært forestående fødselsdag:

 

- Jeg skal ikke gjøre noe vilt, bare ha et morsomt selskap og kanskje ta en ferie med familien. Jeg tror vi trenger å være sammen, alle sammen.

 

Deretter satte hun kursen for Madrid der hun drakk Corona på bar sammen med venner, før hun søndag dukket opp på scenen under MTV European Music Awards - i et nesten like lite antrekk.

(©NTB)

 

 


Les alt om Miley Cyrus!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews