Miley Cyrus‘ veldedighetsauksjon

(11.08.2010, sist oppdatert 11.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Sangeren og skuespilleren Miley Cyrus vil auksjonere bort deler av garderoben på internett til inntekt for et veldedig formål.

17-åringen vil legge ut sine klær og andre gjenstander på eBay til inntekt for Get Ur Good On, skriver nettstedet MTV.com.

 

- For meg er det en utrolig velsignelse og mulighet å gjøre dette hver dag og kunne gå ut på en scene og forhåpentligvis inspirere mennesker med min musikk. Det er virkelig viktig for meg, men det er også å jobbe med veldedighet, sier hun.

 

Get Ur Good On arbeider med å sette unge mennesker i kontakt med frivillig arbeid i sine lokale samfunn og Miley synes det er fint å vise at veldedighet begynner der du bor.

 

- Du må ikke reise i 30 timer ... du må ikke gi en milliard dollar. Det handler ikke om hvor mye eller hvor langt, men om å ta en kikk på naboene dine og se hvordan du kan hjelpe. Det er ikke noe som er over alt i verden, det er akkurat her, det er rett ved siden av deg. Det er viktig å være med, sier Cyrus.

 

Auksjonen finner sted i slutten av august.

(©NTB)

 


Les alt om Miley Cyrus!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews