Kid Rock ledet prisutdeling

(10.06.2010, sist oppdatert 10.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Kid Rock (39) hadde lovet arrangørene å oppføre seg bra da han fikk æren av å lede onsdagen CMT Music Awards.

Han holdt løftet - for det meste, skriver magasinet People. Sangeren er kjent som noe av en bråkebøtte, og da man skulle TV-sende showet, måtte man ty til såkalt bleeping mens han framførte en låt. Det vil si at banneord og andre obskøniteter ble erstattet av et bleep. Han skal også ha inntatt drinker på bakrommet mens andre artister opptrådte, melder People.

 

Men det skal sies at Kid Rock startet hele showet med å advare mot at ting kunne bli litt røffe i løpet av kvelden. Han sa blant annet:

 

- Vær advart. Dersom det er noen her planlegger et Kanye West-stunt, som å stjele mikrofonen min, vil få seg en på tryne. Okay?

 

Han hadde også en munnrapp kommentar til Sheryl Crow, da hun kom opp for å dele scenen med ham: - Vil du ikke bare føde mitt barn - og innse at det er slik det må være, spøkte han.

 

CMT Music Awards er Country Awards-prisutdelingen der fansen stemmer fram vinnerne. I fjor var Bill Engvall vert, og året før det var det Miley Cyrus og faren Billy Ray Cyrus som styrte showet.

 

Carrie Underwood ble årets store vinner, med priser i kategoriene «årets video», og «årets opptreden».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.201 sec - 1 pageviews