Kelly tvitret om magesjau

(06.01.2011, sist oppdatert 06.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kelly Osbourne gir en porsjon dårlige reker skylden for at hun har hatt «den verste dagen» i løpet av sine 26 år på jorden.

Det skriver hun selv på Twitter-siden sin, der hun behørig delte detaljer om mageproblemene sine i løpet av tirsdagen med de 600.000 som følger henne.

 

Osbourne er i ferd med å spille inn filmen «So Undercover», og kastet ikke inn håndkleet selv om hun ble syk. Nei da, hun sto han av - og kjørte på foran kameraene.

 

- Å måtte filme en partyscene samtidig som du prøver ikke å bæsje i buksene og kaste opp på samme tid = den verste dagen i mitt liv, meldte hun.

 

Også flere av de andre skuespillerne i filmen ble syke, med unntak av Miley Cyrus. Men Kelly Osbournes magesjau med påfølgende uttørking var såpass ille at filmteamet valgte å sette henne på intravenøst drypp. Men hun kom seg raskt til hektene igjen, fortsatt ifølge Twitter-kontoen hennes.

 

«So Undercover» har premiere i USA senere i år, og handler om en privatdetektiv som hyres av FBI for å gå undercover i et universitetsmiljø. Regissør er Tom Vaughan.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews