Jonas-bror er blitt kvinnebedårer

(01.07.2010, sist oppdatert 01.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske popartisten Nick Jonas (17) svinger seg med damene under sitt London-opphold - dersom vi skal tro The Sun.

Unge Jonas, kjent fra brødregruppa Jonas Brothers, har inntatt teaterdistriktet West End i London, der han spiller i klassikeren «Les Miserable». Men ifølge den britiske storavisa The Sun, har den berømte Jonas-broren det langt fra miserabelt mens han oppholder seg i Storbritannia. Forestillingen spiller ved Queens Theatre i West End, og Nick gestalter rollen som Marius et par uker framover.

 

Ifølge avisa har han til nå datet hele to jenter i ensemblet; jenter ved navn Lucie og Samantha, som spiller henholdsvis Cosette og Eponine i oppsetningen. En kilde «i kulissene» sier til The Sun:

 

- Nick er i ferd med å opparbeide seg et rykte som en skikkelig hjerteknuser. Han har vært på date med både Samantha og Lucie, og nå virker begge rimelig betatt. Nick har det gøy - men han skaper litt nervøs stemning mellom jentene.

 

- Vi spøker mye bak scenen. Det er som om stykket imiterer virkeligheten. I musikalen liker Eponine Marius, men han ender opp med Cosette, sier kilden videre.

 

Sammen med brødrene Joe og Kevin har Nick Jonas gitt ut fire album. Tidligere har han vært koblet romantisk med Miley Cyrus.

(©NTB)

 


Les alt om Miley Cyrus!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.213 sec - 1 pageviews