Jada gir råd til nyforlovede Miley

(13.06.2012, sist oppdatert 13.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Jada gir råd til nyforlovede Miley. Foto: © Charles Norfleet / PR Photos
Jada Pinkett Smith sier at den største hemmeligheten bak et varig forhold er at man klarer å bli hverandres venner. Her er hun med ektemann Will Smith. Foto: © Charles Norfleet / PR Photos
Jada Pinkett Smith har klart å være gift med Will Smith i 15 år. Derfor føler hun at hun har gode råd å gi til nyforlovede Miley Cyrus.

Barnestjernen, som nå er blitt hele 19 år, ble på den siste maidagen fridd til av kjæresten og skuespillerkjekkasen Liam Hemsworth (22).

 

- Lær hvordan dere skal være venner, særlig når du starter så ung, sier Jada Pinkett Smith (40) - som taler av erfaring:

 

Selv var hun bare 23 år da hun og Will Smith ble sammen. De har gått på noen smeller, men holder fremdeles i hop.

 

- «For alltid» er lang tid. Det er greit å vite at det som er nå, og slik det vil bli, er noe som kommer til å fortsette å skifte og endre seg. Du må bevare evnen til fleksibilitet i forholdet, var blant rådene som Jada Pinkett Smith delte med mammabloggere på et arrangement i New York nylig.

(©NTB)

 


Les alt om Miley Cyrus og Pink!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews