Dolly Parton forsvarer Miley

(01.07.2010, sist oppdatert 01.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Dolly Parton (64) går nå ut til forsvar for Miley Cyrus som hun er uoffisiell gudmor for.

Countrystjernen er stolt av talentene til 17-åringen som hun har kjent siden hun var liten - og føler at hun må beskytte henne.

 

- Hun er min uoffisielle guddatter. Det jeg prøver å si er at vi aldri har hatt en seremoni eller noe sånt. Men jeg har kjent henne siden hun var liten. Jeg hater at folk kritiserer henne, sier Parton.

 

Hun sier videre at hun ikke har noe imot å dele scenen med Cyrus.

 

- Hun er en god sanger og har en flott stemme. Hun er en ung og flink artist og kan snakke til deg som om hun er 50 år gammel, sier Parton i et intervju sendt på Fox News.

 

Til tross for kritikken Miley er blitt møtt med for sine dristige antrekk og frekke dansing, mener Dolly at hun bare er en vanlig jente som prøver å bli voksen på sin måte.

 

- Hun kommer til å finne sin egen vei. Jeg vet at hun har alt som skal til. Hun prøver bare på finne sin egen vei og det vil hun, sier Parton videre.

 

Og hengivenheten er gjensidig. - Hun er verdens hyggeligste person. Hun er så lett å snakke med. Hun er helt herlig. Jeg elsker henne. Hun forteller meg alltid at jeg skal gjøre det jeg liker og om jeg ikke har det gøy så fungerer det ikke. Jeg vet ikke hvor gammel hun er nå, men hver gang hun står på scenen smiler hun fra øre til øre, sier Miley Cyrus.

(©NTB)

 


Les alt om Dolly Parton og Miley Cyrus!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews