Cyrus til sengs med Kutcher - på skjermen

(27.09.2012, sist oppdatert 27.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Miley Cyrus er ferdig med barnestjernerollen i Disney. Nå hopper hun til køys med Ashton Kutcher i serien «Two and a Half Men».

Cyrus har gjort mye for å distansere seg fra barnestjernerollen i Disney, og har blant annet turnert med musikken sin med nokså lettkledde scenekostymer. Til manges forargelse.

 

Og nå går hun et steg videre, når hun hopper til sengs med Ashton Kutcher for en scene i komiserien «Two ans a Half Men», melder kanalen CBS - som har lagt ut bilder av de to.

 

Hun spiller karakteren Missi i serien, datteren av en venn av Ashton Kutchers karakter. Og det skal visst bli komplisert. Missi dropper nemlig Kutchers karakter, og blir romantisk involvert i karakteren Jake, spilt av Angus T. Jones.

 

Episoden med Cyrus skal sendes i USA 18. oktober.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews