Cyrus og bikkja går Hemsworth på nervene

(01.08.2012, sist oppdatert 01.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Liam Hemsworth spiller for tiden inn film i Philadelphia. Der er også forloveden Miley Cyrus, som han synes begynner å bli vel krevende.

Etter en lang dag på settet, vil skuespiller Liam Hemsworth (22) helst bare slappe av, lese seg litt opp til neste arbeidsøkt og spise en rolig middag. Det vil ikke forloveden Miley Cyrus (19), som har blitt med Hemsworth til Philadelphia, der han for tiden spiller inn sin nye film «Paranoia».

 

- Miley vil gå på lokale homoklubber og dra på fancy restauranter, noe Liam bare ikke er i humør til. Og det hjelper ikke at Miley tok med bikkja, Ziggy, på turen. Liam får ikke nok søvn når Ziggy ligger og snorker ved siden av ham, sier en kilde til RadarOnline.

 

Såpass lei er Hemsworth, at han skal ha fortalt forloveden at han er i Philadelphia for å jobbe og ikke klarer å konsentrere seg når hun spretter omkring.

 

- Han har til og med foreslått at det kanskje er på tide for henne å dra hjem, sier kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Miley Cyrus!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews