Bieber og Wahlberg i samme film

(29.04.2011, sist oppdatert 29.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den unge popstjernen Justin Bieber går til filmen og møter Mark Wahlberg på det store lerretet.

Mark Wahlberg er hemmelighetsfull om prosjektet, melder New York Times. Men han avslører at unge Bieber ikke skal synge i filmen - og at duoen har kontakt med storselskapet Paramount.

 

- De elsket ideen da vi fortalte dem om den. Og da vi snakket med Justin om planene var han med på notene. Han spilte til og med inn en musikkvideo med seg selv - som han sendte til meg, sier Wahlberg.

 

Mark Wahlberg så vi sist i Oscar-nominerte «The Fighter». 17 år gamle Justin Bieber slapp på sin side albumet «My World 2.0» i fjor og han er for tiden kinoaktuell med filmen «Justin Bieber: Never Say Never».

 

Den gir et innblikk i superstjernens liv. Det vanker både opptak av Bieber som liten, og vi følger ham fram mot den store konserten i Madison Square Garden, hvor han hadde med seg Miley Cyrus, Usher og Jaden Smith på scenen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews