«Twilight»-stjerne tvinger seg til å gå uten sminke

(19.04.2012, sist oppdatert 19.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ashley Greene - som spilte klarsynt vampyr i «Twilight»-filmene - tror at det å bruke sminke hele tiden kan være skadelig for selvtilliten.

Derfor tvinger hun seg tidvis til å gå uten makeup, bare for å forsikre seg om at hun ikke trenger skjønnhetsprodukter.

 

- Jeg tror det er farlig å bli for vant til å bruke sminke. Du mister på en måte deg selv, og du tror ikke du er vakker uten. Det skaper en nedadgående spiral, sier Greene (25) til Stylelist.com.

 

Skuespilleren, som i dag regnes som et stilikon og vant pris for dette under Hollywood Life‘s Young Hollywood Awards tidligere i år, medgir at hun slet mye som tenåring, ikke minst med håret. Nå føler hun seg omsider trygg på hvem hun er.

 

- Moren min sier hun elsket å være i 30-årene, at det var da hun følte seg mest vel. Så jeg ser frem til det, hevder Ashley Greene, som snart blir å se i filmen «LOL» - der også Miley Cyrus og Demi Moore står på rollelisten.

(©NTB)

 


Les alt om Demi Moore og Miley Cyrus!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews