Mike Tyson slipper ikke duer ustraffet

(09.03.2011, sist oppdatert 09.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Radikale dyrevernaktivister raser nå mot Mike Tyson fordi han har begynt med en tilsynelatende fredelig hobby - nemlig brevduer.

Den tidligere tungvektsbokseren sysler med dueslipp, noe som også ble vist på hans nye serie for Animal Planet, kalt «Taking on Tyson».

 

Etter TV-premieren sist søndag landet nemlig en håndfull dyrevernaktivister fra organisasjonen PETA i nabolaget hans i Las Vegas, for å protestere mot at Tyson slapp sine duer.

 

De kretset rundt i nabolaget med plakater der det sto «Fjærvekt: Ingen match for en tungvektsbokser» og «Mike gir ikke duene en sjanse til å forsvare seg», melder AP.

 

- Disse dyrene flyr ikke om kapp fordi de liker det. Det er ut av ren desperasjon etter å komme seg hjem, sier PETA-talskvinne Lisa Lange om hvorfor Tyson er blitt deres mål nå.

 

Mike Tyson har interessert seg for brevduer siden han var barn i Brooklyn i New York, og bare blåser av protestene.

 

- Det første jeg noensinne elsket var en due, røper eksbokseren.

(©NTB)

 


Les alt om Mike Tyson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews