Bieber fikk voksenbesøk i bursdagen

(05.03.2012, sist oppdatert 05.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Blant gjestene da Justin Bieber feiret 18-årsdagen i helgen var Mike Tyson og Kim Kardashian.

Det var jubilantens mor og hans manager som stelte i stand overraskelsesfesten, som foregikk på et luksushotell i Beverly Hills.

 

De hadde invitert mange av hans barndomsvenner, besteforeldrene og også flere kjendisvenner, som Ashley Tisdale og Kylie og Kendall Jenner. Men bursdagsbarnet selv satte ifølge UsMagazine størst pris på at kjæresten Selena Gómez fløy til festen - rett fra filminnspilling i Florida.

 

- Han var på Selena hele tiden, gikk rundt hånd i hånd med henne og kysset henne ofte. Det var tydelig at hun var høydepunktet den kvelden, han er så forelsket, sier bladets kilde.

 

Justin trodde fødselsdagen hans skulle feires i rolige former, sa han på forhånd. Han fikk mange fine gaver, forteller han videre: Fra en miljøvennlig Fisker Karma sportsbil til et lilla biljardbord.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber og Mike Tyson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews