Travelt opptatt med førstehunden

(24.04.2009, sist oppdatert 24.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Michelle Obama røper at hun er travelt opptatt med å trene og gå tur med presidentfamiliens nye hund Bo - og at hun også «sniker seg ut» og går på hamburgerrestaurant med sine ansatte.

Det var under et arrangement for barna til de ansatte i Det hvite hus torsdag at presidentfruen røpet detaljer om hva hun brukte det lille hun har av fritid på, utover å ta vare på de to døtrene.

 

Barna var mest opptatt av hvordan førstehunden Bo, en portugisisk vannhund, hadde det og hva han likte å gjøre, melder USA Today.

 

- Oh, my dog. Oh, the dog, svarte en lattermild Michelle Obama, og sa at Bo er «en spinnvill hund» som likte å tygge på føttene til folk, og at han fremdeles er en valp som liker å leke mye.

 

Et barn spurte hva som ville skje hvis Bo rømte. Michelle Obama sa at de trente ham så han ikke skulle stikke av, og at han har nummerskilt på. Hun la også til:

 

- Sørplenen er inngjerdet. Det er et svært inngjerdet område. Så det ville være ganske vanskelig for ham å stikke av.

(©NTB)

 

 


Les alt om Michelle Obama!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews