Swift nervøs av Obama-møte

(03.04.2012, sist oppdatert 03.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Artisten Taylor Swift forteller at hun ble både skjelven og nervøs da hun møtte USAs førstedame, Michelle Obama under helgens Kid‘s Choice Music Awards.

Michelle Obama overrakte The Big Help Award til Taylor Swift på bakgrunn av den unge sangerens veldedige innsats. Det skjedde søndag kveld, under Kid‘s Choice Awards - og 22-åringen forteller at hun var litt skjelven over det storslåtte møtet.

 

Hun sier: - Å motta en pris fra førstedamen er en av de mest spennende tingene jeg har opplevd, jeg er så beæret, jeg har alltid vært en slik stor fan av henne.

 

- Jeg var virkelig spent foran møtet nettopp fordi jeg er så stor fan. Jeg har aldri vært i Det hvite hus, og har aldri møtt henne før - så å få møte henne denne kvelden, og i tillegg få en pris av henne: Det var bare toppen. Jeg er så takknemlig, sier hun videre ifølge MTV.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews