Serena Williams klager over tykke armer

(31.08.2009, sist oppdatert 31.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Tennisstjernen Serena Williams er nærtakende når det gjelder sine armer som hun synes er for tykke.

Williams, som har sin egen kleskolleksjon og hudpleieartikler, sliter med å finne klær hun kan ta seg godt ut i og skulle ønske hun var like slank som USAs førstedame Michelle Obama.

 

- Jeg synes at lårene mine er for tykke. Men også armene. Jeg synes de er for muskuløse. Jeg er nærtakende når det gjelder armene mine. Jeg vet at det er in nå med slanke armer. Se på Michelle Obama. Hun har flotte armer og jeg synes det er fint at hun viser dem fram på den måten. Jeg elsker henne for det. Jeg sier: «Fortsett å gå med kjoler uten stropper!» sier hun til magasinet People.

 

Serena hare skrevet ned sine memoarer som har fått tittelen «On the Line», om sin tenniskarriere, at hun ble motedesigner og om drapet på hennes eldste søster Yetunde i 2003.

(©NTB)

 

 


Les alt om Michelle Obama!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews