Presidenthunden Bo får pryde bordet

(02.12.2010, sist oppdatert 02.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Da Michelle Obama sa at hele presidentfamilien skulle være representert i julepynten i Det hvite hus, visste blomsterdekoratøren at det også inkluderte hunden Bo.

Det tok 40.000 piperensere og bortimot 500 timers arbeid av 80 frivillige å få jukse-Bo ferdig, forteller dekoratør Laura Dowling til Peoplepets.com.

 

Fordi portugisiske vannhunder har krøllete pels, var det mye arbeid å snurre til piperenserne. Men nå står iallfall julepyntutgaven av Bo klar i hallen i Det hvite hus.

 

Bo selv har møtt figuren, men viste ifølge Dowling liten interesse - hunden var mer interessert i godsakene som også var i dekoratørens kontor.

 

Men presidenthunden får neppe lov til like mye nærkontakt med den andre julepynten han er modell for: Sjefskonditoren i Det hvite hus har nemlig laget en kjempemodell av presidentresidensen i hvit marsipan, som pryder spisesalen - og der er nok en Bo på plass, denne gangen laget i marsipan.

(©NTB)

 

 


Les alt om Michelle Obama!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.193 sec - 1 pageviews