Presidentfrue på Aquavit

(25.03.2010, sist oppdatert 25.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Michelle Obama spiste denne uken middag på Aquavit, en skandinavisk restaurant i New York.

Presidentfruen later til å være på en kulinarisk rundtur i New York sammen med en gruppe venner, rapporterer New York Post.

 

Deres øyenvitne opplyser at fru Obama dukket opp iført en ermeløs svart kjole og valgte en meny som ga henne en rekke smaksprøver på skandinavisk kjøkken.

 

Restaurant Aquavit er svenskeid, og ble etablert i 1987. Den svenske mesterkokken Marcus Samuelsson - som nylig var gjest hos Fredrik Skavlan - er i dag medeier så vel som kjøkkensjef. Samuelsson fikk æren av å stå for maten da president Obama holdt sin første statsmiddag i fjor for Indias statsminister Manmohan Singh.

 

På sin vårferie har Michelle Obama også besøkt Harlem-spisestedet Dinosaur Bar-B-Q og Grimaldis pizzeria i Brooklyn, meldes det. Hun har også gått i teatret, og blant annet sett musikalen «Memphis» på Broadway.

(©NTB)

 

 


Les alt om Michelle Obama!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.211 sec - 1 pageviews