Kjendisdekoratør innreder for Obama

(14.01.2009, sist oppdatert 14.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Når Barack Obama skal sette sitt preg på den private boligdelen i Det hvite hus i Washington DC, velger han kjendisenes favoritt blant interiørdesignerne.

Ifølge TMZ er det Michael Smith som har fått den celebre jobben med å skape hjemlige omgivelser for Barack og Michelle Obama og parets to døtre Malia (10) og Sasha (7).

 

Smith har tidligere innredet luksuriøse hjem for Steven Spielberg, Dustin Hoffman, Rupert Murdoch, Cindy Crawford og Michelle Pfeiffer. Han sies å ha stor sans for antikviteter som føles «luftige og familievennlige», hva nå det betyr, skriver nettstedet.

 

I april i fjor sa Michael Smith til interiørmagasinet Domino at han gjerne skulle fikset opp Det hvite hus - og at han var «lei av malingsfargen». Nå får han sjansen, iallfall et stykke på vei.

 

Ifølge interiørbladets hjemmesider liker Smith å blande ulike stilarter, inklusive forskjellige europeiske innflytelser, og gi dem sin California-vri med både det lette, tilbakelente så vel som Hollywood-glamour.

(©NTB)

 


Les alt om Michelle Obama!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews