Barack ber først om unnskyldning

(09.11.2010, sist oppdatert 09.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Når Michelle og Barack Obama har kranglet, er det han som først ber om unnskyldning. Det fortalte en indisk skolejente som fikk æren av å være på utflukt med presidentfruen mandag.

De 15 skolejentene var med Michelle Obama på et håndverksmuseum i New Delhi, der presidentfruen også kjøpte med seg figurer av gudene Ganesha og Hanuman. Det var i lunsjpausen at jentene fikk spørre fritt.

 

14 år gamle Manpreet Kaur lurte på om kvinner var likestilt i USA eller om de slet like mye som indiske kvinner, og fulgte opp med å spørre om hvem som først bad om unnskyldning etter en krangel.

 

- Hun sa at det naturligvis var presidenten som tok første skrittet, sa Manpreet ifølge AP. Svaret overrasket de indiske jentene, som sa de ville dra hjem og fortelle dette til mødrene sine.

 

Skolejentene fikk også vite hvorfor hun var så opptatt av å holde seg veltrent.

 

- Kvinner må holde seg sterke, sa presidentfruen som også rådet dem til å studere flittig og utdanne seg.

(©NTB)

 


Les alt om Michelle Obama!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews