Vil vite mer om faren

(22.02.2011, sist oppdatert 22.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Michael Jacksons tre barn snakker om ham hele tiden - og vil at familien skal fortelle dem mer.

- De er nær faren sin 24 timer i døgnet. De har bilder på soverommet. De spør meg om historier om ham, og ønsker å vite mer om ham, sier Michaels bror Jackie Jackson til People.

 

Han sier at alle tre barna - Prince, Paris og Prince Michael, kjent som Blanket - har det «veldig bra». Alle tre ser for seg et liv i underholdningsbransjen, Prince som regissør, Paris som skuespiller.

 

- Jeg sa til ungene at de får sette i gang, fordi da vi var på deres alder solgte vi ut konserter, fleipet Jackie og refererte til Jackson 5-tiden.

 

Nylig brukte Prince en t-skjorte med Jackson 5-motiv til en basketballkamp han dro på sammen med Jackie Jackson. Og nettopp det gamle bandet pryder de voksne Jackson-brødrenes nye kleskolleksjon, kalt J5, som de lanserte i fjor.

 

- Vi hadde tusenvis av fotografier som aldri var blitt vist, og vi ønsket å bruke dem til noe, sier Jackie som tydeligvis har fått i oppgave å fronte kolleksjonen. Den avdøde lillebrorens barn skal i følge ham «elske særlig skjortene», skriver nettstedet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews