Vil minnes Michael Jackson

(21.06.2010, sist oppdatert 21.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

25. juni er det ett år siden Michael Jackson døde - og det akter fans og familie å markere.

Katherine Jackson, som har omsorgen for hans tre barn, sier i et intervju med Daily Mirror at familien vil samles på graven hans på Forest Lawn-kirkegården i Los Angeles på årsdagen.

 

Men kilder nær Jackson-klanen sier til TMZ at Katherine nå i stedet vurderer å reise med storfamilien sin til Gary i Indiana, der Michael ble født. Årsaken skal være at hun tror det blir «for vilt» i Los Angeles. Men pressen er allerede på plass i Gary, ifølge AP.

 

Det er forventet at noen av Michael Jacksons mest ihuga fans vil prøve å ta seg inn på kirkegården på årsdagen. Gruppen Justice4MJ har tidligere erklært at «ingenting kan stoppe dem fra å være sammen med Michael Jackson» 25. juni. De planlegger også å plassere en stor kiste fylt med bilder og hilsener til Michael ved graven.

 

Samtidig har Forest Lawn-kirkegården iverksatt nye sikkerhetsregler, som blant annet gir vaktene lov til å vise bort alle som oppholder seg ved mausoleet der Michael Jacksons kiste er plassert.

 

En representant for kirkegården sier til TMZ at de samarbeider med familien om hvordan de skal håndtere opplegget for årsdagen.

(©NTB)

 

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews