Vil hvile nær Jackson

(09.09.2009, sist oppdatert 09.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Prisene på gravsteder nær Michael Jackson er allerede i ferd med å gå til himmels.

Det er kjendisnettstedet TMZ som har sjekket denne delen av eiendomsmarkedet, og kan melde at prisene er sterkt stigende - selv om de foreløpig er langt unna det folk er villige til å betale for å ligge i nærheten av Marilyn Monroe.

 

Jackson ble stedt til hvile i det såkalte Great Mausoleum i Forest Lawn Memorial Park i Glendale, California. Kjendiskirkegårdens representant uttaler: - Når en høyprofilert person kommer inn, kan det påvirke prisene på nabogravstedene.

 

Ikke bare kan man kjøpe seg gravsted beliggende i nærheten av popkongens endelige hvilested, som ligger i en privat del - ikke åpen for allmennheten. Det er også mulig å kjøpe seg rom i samme mausoleum, melder nettstedet: En dobbeltplass er nå ute på markedet, med et priskrav fra den nåværende eier på minst 34.000 dollar.

 

- Vi har hatt en utrolig respons, og overveier alle muligheter, sier eieren.

 

Men foreløpig er det Marilyn Monroe som har rekorden. Der ble en nabokrypt nylig solgt for 4,6 millioner dollar, selv om han som fikk tilslaget trakk budet. Playboy-sjef Hugh Hefner betalte 75.000 dollar for naboplassen i 1992. Monroe er stedt til hvile i Westwood Village Memorial Park i Los Angeles, der Dean Martin, Natalie Wood, Truman Capote og Farrah Fawcett også er begravet.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews