Trofaste fans vil ha navnet fram

(14.10.2010, sist oppdatert 14.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Michael Jackson har noen av musikkbransjens mest trofaste fans. Nå kjemper en gruppe for at navnet hans på ny skal synes på en skolevegg.

I 1989 ble en av bygningene på Gardner barneskole, der Michael Jackson var elev i 1970, døpt til Michael Jackson Auditorium.

 

Men i 2003, da anklagene om overgrep mot barn ble reist mot popkongen, dekket skolemyndighetene til navnet hans ved å spikre over planker.

 

Etter at Michael Jackson døde i juni i fjor har en gruppe fans innbitt kjempet for å avdekke navnet hans igjen. De dro i gang en kampanje, og har hittil samlet inn mer enn 2.000 underskrifter, melder nettstedet TMZ.

 

Til uken skal fansen ha en møte med skolestyret, der de skal fremlegge sitt syn på saken - nemlig at Michael Jackson aldri ble dømt for noe, og at navnetildekkingen derfor er en utilbørlig straff.

(©NTB)

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews