Selger Jacko-jakker i fleng

(11.11.2011, sist oppdatert 11.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Arvingene til Michael Jackson fortsetter med nye, kreative måter å tjene penger på popkongen.

Alle monner drar, så nå har tre av storebrødrene, Marlon, Tito, Jermaine og Jackie, samt eldstesønnen Prince (14) gått sammen om å sy opp kopier av Jackos mest berømte jakker.

 

Det er snakk om den røde jakken han brukte i «Beat It"-videoen fra 1982 og den røde og svarte, nær ikoniske jakken som Jackson brukte i «Thriller».

 

Torsdag ble jakkene lagt ut til salg på Amazon i et begrenset og signert opplag på 1.000, som del av den såkalte J5-kolleksjonen. Stykkpris er rundt 8.500 kroner. Til CNN uttalte unge Prince at jakkene vil presentere en ny generasjon for farens stil.

 

Nylig ble det kjent at Jackson-boet fikk inn 170 millioner dollar - nær en milliard kroner - i fjor, noe som gjorde Jacko til den mest innbringende kjendisen - død eller levende.

(©NTB)

 

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.559 sec - 1 pageviews