Ryan O?Neal skuffet over at Farrah ble glemt

(11.03.2010, sist oppdatert 11.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Ryan O?Neal er såret og skuffet over at Farrah Fawcett ikke ble hyllet under Oscar-showet søndag.

Der ble nemlig en rekke stjerner som gikk bort i løpet av 2009 minnet. Den rørende sekvensen tok for seg blant andre Michael Jackson, Patrick Swayze, Natascha Richardson og Brittany Murphy - men altså ikke Farrah, som døde etter en svært offentlig og filmatisert kamp mot kreft.

 

Mange har reagert, flere på Twitter allerede mens bildene av de bortgangne rullet over storskjermen, og nå snakker også Farrahs familie og venner ut:

 

- Vi var skuffet over at hun ikke var inkludert i hyllesten, sier O?Neal til Radar Online, og legger til at han og datteren Tatum nå vil skrive brev til Oscar-akademiet for å kreve en forklaring.

 

Langt mer ukjente stjerner enn Farrah var tatt med. Oscar-akademiet nekter å unnskylde seg, og forklarer det med at de «ikke er i stand til å inkludere alle de betydningsfulle personene som har gått bort», ifølge Fox News. Angivelig skal det ha vært fordi Fawcett var mest kjent for sine TV-roller.

 

- Det er forferdelig og sjokkerende at de utelot henne. Hun har også gjort mange filmer med anmelderrost arbeid, sier Farrahs bestevenninne Alana Hamilton, som laget dokumentarfilm om hennes sykdomskamp.

 

- Med all tiden de bruker under Oscar-showet på lite betydningsfulle ting, hadde de uten tvil også tid til å inkludere Farrah, fastslår hun.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews