Presley snakker om Jackson

(22.10.2010, sist oppdatert 22.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

I et nytt intervju snakker artisten og Elvis-datteren Lisa Marie Presley om hvordan hun skulle ønske hun hadde forsøkt å hjelpe mannen hun var gift med en kort periode i 1994.

- Jeg vet det er naivt å tenke at jeg kunne klart det, men jeg skulle likevel ønske at jeg hadde forsøkt, framholdt hun da hun besøkte Oprah Winfrey sitt talkshow torsdag.

 

- Hadde jeg bare tatt opp røret, ringt ham og spurt hvordan det gikk.... jeg angrer på at jeg ikke gjorde det, sa hun videre.

 

Michael Jackson gikk bort i fjor, bare 50 år gammel. Han døde av hjertestans etter å ha blitt akutt forgiftet av flere kraftige legemidler, konkluderte rettsmedisinsk institutt i Los Angeles i etterkant.

 

Presley mener Jacksons ikonstatus gjorde det vanskelig for folk å snakke til ham om faren ved bruk av sterke medikamenter - som for eksempel anestesilegemiddelet Profol.

 

- Dersom du konfronterte ham med noe han ikke ville konfronteres med, ville han be deg gå. Det gjaldt hans egen familie også. Han var på et farlig spor - og ingen kunne stoppe ham. Jeg har virkelig måttet fortelle meg selv dette for å klare å håndtere smerten, sa hun til Winfrey. Og fortalte videre at hun hadde en samtale med ham i 2005 som gjorde henne dypt bekymret.

 

I dag lever Lisa Marie Presley (42) i England med sin gitarspillende ektemann Michael Lockwoos. Hun har fire barn.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews