Prøver å selge Neverland til Posh

(17.01.2007, sist oppdatert 17.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Michael Jackson prøver å selge sin Neverland-eiendom til ekteparet Beckham for 130 millioner kroner.

Victoria Beckham er for tiden på husjakt i California, dit hun og familien skal flytte. Det har en desperat Michael Jackson merket seg, og nå har han ifølge The Sun bedt sine representanter om å overlevere salgsprospektet for Neverland til Posh på en diskret måte.

 

Selv flyktet Jackson fra Neverland for 18 måneder siden, da han ble frikjent i overgrepssaken. Siden har den 11 kvadratkilometer store ranchen, som i Jacksons storhetstid bød på både egen dyrehage og fornøyelsespark, forfalt kraftig.

 

Men kilder nær Posh sier at selv om hun kan være interessert i å bese Neverland, vil hun ikke være interessert i å kjøpe eiendommen av Jackson. Den ligger upraktisk til for familien Beckham: Den ligger i den lille byen Los Olivos minst tre timers kjøring unna LA Galaxys treningsområde og Beckham-parets Hollywood-venner.

 

Posh har en liste på 35 eiendommer hun ønsker å ta i øyesyn. Allerede før huskjøpet har hun punget ut med nærmere 650.000 kroner til en butikk som skal designe soverom formet som mini-fotballstadioner til sønnene Brooklyn (7), Romeo (4) og Cruz (1).

 

Hun har også rukket en fest eller flere: Hun slo nemlig følge med vennene Tom Cruise og Jennifer Lopez til en Golden Globe-fest. I mellomtiden har ektemann David Beckham fulgt barna til skolen i Spania.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews