Posh fikk nok i Disneyland

(20.02.2007, sist oppdatert 20.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Familien Beckham dro til Disneyland for å hygge seg, men familiedagen ble ikke så trivelig da paparazzifotografene svermet rundt de fem som knapt kom seg rundt i parken.

Kanskje Victoria Beckham nå skjønner hvorfor Michael Jackson i sin tid laget sin egen fornøyelsespark på ranchen Neverland.

 

Selv kom hun, David og sønnene Brooklyn (snart 8), Romeo (4) og Cruz (2) knapt av flekken da de prøvde å ta seg frem gjennom New Orleans Square - med attraksjoner som The Haunted Mansion og Pirates of the Caribbean - i Disneyland i Anaheim i California.

 

Posh fikk nok, og kom med en oppfordring på vegne av sine tre sønner til de viltknipsende fotografene:

 

- Gi dem rom, det er en familiedag, kan vi få litt plass her, sa fru Beckham myndig og oppfordret fotografene om å rygge unna. Hun gikk ganske bestemt mot en av paparazziene, men en i følget hennes roet henne og fikk henne til å snu.

 

Deretter bøyde Posh seg ned og trøstet yngstesønnen som ble trillet i sportsvogn av en barnepike. Han hadde begynt å gråte av oppstyret, og mamma Posh tok ham resolutt ut av vognen og opp på armen i stedet - mens barnepikene hastet etter med eldsteguttene og David Beckham så mildt plaget ut.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


(",)
21.02.2007 21:24
Barna fortjener ikke dette.. la de hvertall gå ifred når de har med barna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- !!!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews