Paul McKenna vil kjøpe Jackson-huset

(01.09.2010, sist oppdatert 01.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

TV-hypnotisøren Paul McKenna ønsker angivelig å kjøpe huset der Michael Jackson tilbragte sine siste dager.

Prisen på nær 190 millioner kroner skal ikke avskrekke McKenna, som blant annet har skrevet bestselgeren «I Can Make You Rich».

 

Mandag var britiske McKenna, som nå gjør suksess i USA, på visning i det staselige herskapshuset i Los Angeles. Ifølge Daily Mail skal han være «svært interessert».

 

Ifølge McKenna skal det være husets eleganse og størrelse som har fanget hans oppmerksomhet - og ikke atmosfæren som måtte henge igjen fra Michael Jacksons dager der.

 

Jackson betalte nær 600.000 kroner måneden for å leie det enorme huset i det eksklusive Holmby Hills-området. Det 1.600 kvadratmeter store huset har blant annet 13 baderom, 12 peiser, hjemmekino, bibliotek, vinkjeller og underjordisk parkering for syv biler - og det synes ungkaren Paul McKenna er akkurat passe.

 

Etter å ha fortalt TV-publikum om hvordan de skal bli tynne, gir han seg nå i kast med å kurere de uhelbredelige i serien «The Incurables». Sammen med Ryan Seacrest skal han der hjelpe mennesker med psykiske eller fysiske lidelser som Tourettes og tvangslidelser.

(©NTB)

 

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews