Paris slo tilbake mot onkelen

(19.07.2012, sist oppdatert 19.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Michael Jacksons datter Paris (14) slo tilbake mot onkelen Randy Jackson, og hevdet han spredte rykter.

Tidligere denne uken ble det lekket et brev fra Randy og søsknene Janet, Rebbie, Tito og Jermaine med påstanden om at Michael Jacksons testament var forfalsket og at den avdøde lillebroren aldri hadde undertegnet det.

 

De fem søsknene, som alle er utelatt av testamentet, krevde at bostyrerne måtte gå av. De hevdet også at moren Katherine Jackson sliter med dårlig helse og nylig hadde hatt et lite slag. Randy Jackson bekreftet på Twitter at det lekkede dokumentet var ekte - og det fikk unge Paris til å se rødt, ifølge Celebuzz.

 

Hun tvitret tilbake: - Jeg kommer til å gjøre det klart at alt som er sagt om bestemoren min er et rykte og at ingenting har skjedd, hun har det fullstendig fint. Jeg vil forsvare mitt elskede familiemedlem med alt jeg har, selv om det er fra andre familiemedlemmer, skrev Paris, som kort tid senere slettet både denne Twitter-meldingen - og en skarp en som hun sendte rett til onkel Randy.

 

Katherine Jacksons advokat rykket også ut på CNN og sa at hans klient er «usedvanlig klar» og «gjør en fremragende jobb med å ta hånd om Michaels barn».

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews