- Pappa ville at vi skulle ha en normal barndom

(07.06.2012, sist oppdatert 07.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

- Pappa ville at vi skulle ha en normal barndom. Foto: © David Gabber / PR Photos
Pappa ville bare beskytte oss, sier Paris Jackson - her med brødrene Blanket Jackson og Prince Michael Jackson. Foto: © David Gabber / PR Photos
14 år gamle Paris Jackson sier hun forstår hvorfor faren, Michael Jackson, ville beskytte barna sine.

Jackson-datteren sier hun fortsatt sørger over tapet av faren, og at hun ikke bebreider sin avdøde far for at han beskyttet dem i oppveksten. Blant annet måtte barna bære masker når de skulle ut i offentligheten, og de fikk hjemmeundervisning.

 

Hun sier i et nytt intervju med Oprah Winfrey: - Da var jeg veldig forvirret. Jeg forsto ikke dette med maskene. Nå forstår jeg det. Pappa ville at vi skulle skjule oss fordi han ønsket en normal barndom for oss.

 

Hun la til at beslutningen gjorde det mulig for henne og brødrene Prince og Blanket å gå på restauranter uten å bli gjenkjent. - Chuck E. Cheese var en av favorittene våre, forteller hun.

 

I intervjuet snakket hun også om hvordan det er å leve med sorgen etter at faren gikk bort, og hun konkluderer: - Det blir aldri lettere.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.198 sec - 1 pageviews