Pappa Jackson fikk slag

(30.11.2012, sist oppdatert 30.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Joe Jackson ble rammet av et slag torsdag morgen.

Fredag takket Jackson-overhodet i en melding på sin hjemmeside for all hjelp og gode ønsker, og opplyste at legene anbefaler ham hvile - og at han vil bli helt frisk.

 

- Jeg kommer til å bli bra og jeg reiser hjem i morgen, uttalte pappa Jackson, som ifølge sin egen hjemmeside er 84 år gammel, til ABC.

 

Han oppholdt seg i Las Vegas da slaganfallet rammet, og ringte en venn da han merket at han hadde problemer med å gå og stå. Nå er kona Katherine ifølge amerikanske medier på vei til byen for å ta seg av ektemannen. Hun bor fast i Los Angeles og tar seg av barnebarna, mens Joe Jackson holder seg med hus i showbizbyen.

 

Joe Jackson er den omstridte patriarken i den store Jackson-klanen, og hadde et anstrengt forhold til sin nå avdøde yngstesønn Michael Jackson. Fire av de andre sønnene inntar Oslo Konserthus over nyttår med sitt gjenforeningsshow.

(©NTB)

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews