Ozzys hund spist av prærieulv

(09.07.2009, sist oppdatert 09.07.2009) Utskrift  Del på Facebook

Ozzy Osbourne er i sorg etter at kjæledeggen Little Bit ble angrepet og angivelig spist av en prærieulv - mens familien så på minnestunden for Michael Jackson.

Derfor skal ikke Ozzy ha hørt at den lille pomeranienhunden ble angrepet av prærieulven som hadde tatt seg inn i hagen rundt Osbourne-familiens hus i Los Angeles.

 

- Han er svært nedbrutt. Hun var den andre kvinnen i hans liv, sier datteren Kelly ifølge The Sun.

 

Osbourne-familien har 18 hunder rundt seg til daglig. Fru Sharon er fast gjest på hjemmet for hjemløse hunder, og har ofte gitt eierløse firbeinte et nytt - om enn eksentrisk - hjem.

 

- Sharon og Ozzy elsker hundene sine overalt på jord. For dem er det som å miste et familiemedlem. De er begge helt fra seg nå, sier en kilde nær rockefamilien.

 

Sultne prærieulver som jakter på kjæledyr er blitt et problem i Los Angeles. Myndighetene advarer blant annet mot å la mindre hunder være ute i hagen uten tilsyn.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews