Oprah sikrer seg på begge fronter

(04.11.2010, sist oppdatert 04.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Oprah Winfrey har gjort det før - og gjør det igjen: Samtidig som hun vier Michael Jackson oppmerksomhet, tar hun også for seg overgrep mot barn.

Fredag kjører Oprah på med en overgrepsspesial i sitt talkshow, der 200 menn som har vært misbrukt som barn står frem. Mandag er det så tid for det mye omtalte intervjuet med Jackson-familien, der hun også får hans barn Paris, Prince og Blanket i tale.

 

- Helt tilfeldig, hevder talspersoner for Oprahs produksjonsselskap Harpo.

 

Men det holder ikke for popkongens trofaste fans. En talsmann for den offisielle Michael Jackson-fanklubben i Sør-California sier til TMZ:

 

- Vi er både sinte og skuffet over Oprahs stadige behov for å referere til overgrep mot barn i forkant av at hun lager Michael Jackson-relaterte episoder. Hvordan kan noe så innlysende være «en tilfeldighet», sier fantalsmannen.

 

I 2005 gjorde hun noe lignende, skriver nettstedet videre: Mens rettssaken mot Michael Jackson for påståtte overgrep mot et barn pågikk, og juryen var ute til forhandlinger, viet hun et helt program til pedofili.

 

Det opprørte angivelig Jackson-familien, som Oprah har hatt et spesielt forhold til - etter at hun gjorde sitt lange intervju med Michael i 1993.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews