Nå skal Nicole Richie snakke ut

(26.07.2007, sist oppdatert 26.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Gravide Nicole Richie, som snart må møte i retten for fyllekjøring og risikerer fra 90 dager til et år i fengsel, skal omsider snakke ut - på riksdekkende amerikansk fjernsyn.

Richie har hittil i sommer prøvd å ligge under radaren og si så lite som mulig. Men nå har en av USAs fremste programledere, Diane Sawyer, klart å overtale henne til å ta bladet fra munnen i programmene «Good Morning America» og «20/20».

 

Sawyer har tidligere klart å få det daværende ekteparet Michael Jackson og Lisa Marie Presley til å stille opp i sofaen hos seg, og der har også Whitney Houston og Bobby Brown tatt plass, så vel som Tom Cruise og Dixie Chicks.

 

Nå er kjendispressen spent på hva Nicole Richie vil røpe, ifølge USmagazine.com. Richie har nemlig hittil ikke kommentert verken sin voksende mage eller sin kommende rettssak etter fyllekjøringen i desember i fjor. Hun risikerer mellom 90 dager og et år i fengsel, siden hun har begått samme lovbrudd før. Rettssaken begynner 16. august.

 

Den siste tiden har Nicole Richie fulgt med kjæresten - og den angivelige barnefaren - Joel Madden og bandet hans, Good Charlotte, på turné rundt i USA og holdt en lav profil.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews