Marilyn får selskap av Liz

(26.10.2011, sist oppdatert 26.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Marilyn Monroe har lenge vært eneste kvinne i toppen av den noe morbide listen over verdens høyest gasjerte avdøde. Men nå har hun fått selskap av enda en filmdiva.

At Liz Taylor døde i mars, gjorde at hun rykket inn på en delt femteplass på listen, en plass hun deler med John Lennon. Begge tjente drøyt 66 millioner kroner mellom oktober i fjor og oktober i år.

 

Men Taylor ligger an til å rykke høyere opp til neste år - siden alle hennes verdifulle smykker, kunst og kjoler går under hammeren i desember.

 

Men Marilyn Monroe - som har vært død siden 1962 - ligger på tredjeplass på listen med en inntekt på 150 millioner kroner. De to damene må likevel se seg solid slått av en nydød og en lenge avdød.

 

For Michael Jackson beholder suverent førsteplasseringen på listen, for andre år på rad siden han gikk bort, med en inntekt på 940 millioner kroner ifølge Forbes‘ makabre liste.

 

Elvis Presley, død siden 1977, bragte inn godt over 300 millioner det siste året, og kommer på andreplass.

(©NTB)

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews