Livvakt til sak om farskapet til Blanket

(18.04.2012, sist oppdatert 18.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Michael Jacksons tidligere livvakt har lenge hevdet han er far til sangerens yngste sønn, Blanket. Nå går han til sak.

Kampsportmesteren Matt Fiddes, som beskyttet Jackson når han var i Storbritannia, reiser nå til USA for å gå til sak mot Jackson-familien.

 

- Jeg vil levere mitt DNA og formelt be Jackson-familien om tilgang og besøksrett. Michael er faren deres, og det ønsker jeg ikke å forandre, men jeg vil ha barna tilbake i livet mitt. Jeg tror Blanket er min, men jeg ønsker klare bevis, sier han ifølge kjendisnyttbyrået Bang.

 

- Den eneste måten dette kommer til å skje på, er gjennom retten, sier Fiddes, som sier alle hans kontaktforsøk er avvist av barnas verge, bestemoren Katherine Jackson. Han hevder hun har gjort alt for å hindre hans forsøk på å møte Blanket, fordi hun tror han er ute etter penger.

 

Blanket, som heter Prince Michael Jackson II, er 10 år gammel. Angivelig skal Matt Fiddes ha gitt Michael Jackson sin sæd gratis - selv om popkongen skal ha tilbudt ham penger.

(©NTB)

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews