Larry King filmet ved Michael Jacksons grav

(23.06.2010, sist oppdatert 23.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Larry King brukte mausoleet der Michael Jackson har sitt siste hvilested som kulisse for et intervju med broren Jermaine.

Jermaine Jackson ankom sammen med sønnen Jaafar til Forest Lawn-kirkegården, for å stille opp til et intervju med talkshowverten, skriver TMZ. Det er ukjent om filmteamet fikk tilgang på innsiden av mausoleet, som er stengt for alle andre enn familien.

 

TV-teamet ble tirsdag fotografert utenfor Holly Terrace, som er den delen av det store mausoleet der Michaels gullkiste er plassert inni en marmorsarkofag. Larry King gjorde også et stort intervju med Jermaine Jackson på ranchen Neverland i juli i fjor.

 

Fredag 25. juni er det et år siden Michael Jackson døde, og mye av oppmerksomheten fokuseres mot mausoleet i Glendale - også fra fansens side.

 

Men feiringen blir begrenset for deres del, selv om det nå er klart at de får tilgang til kirkegården denne merkedagen: Forest Lawn-ledelsen har erklært at fansen nektes å slippe fri duer eller ballonger, og heller ikke får lov til å fremføre Jackson-sanger eller ditto dansetrinn. De kommer heller ikke inn i selve mausoleet.

 

Heller ikke utenfor kirkegården er det frie tøyler. Det lokale politiet vil forby overnatting eller parkering i nærheten av Forest Lawn, og nekter alt salg av effekter og andre ting.

(©NTB)

 

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews