Lady Gaga: - Skulle varmet opp for Jacko

(02.06.2010, sist oppdatert 02.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lady Gaga ble tirsdag intervjuet av Larry King på amerikansk fjernsyn, og kom med en oppsiktsvekkende opplysning.

Lady Gaga ble intervjuet av Larry King tirsdag, som del av hans 25-årsjubileum som talkshowvert.

 

King var kledd i svart og hvitt, og som vanlig var både briller, slips og bukseseler på plass. Og Gaga hyllet ham ved å kle seg som et fotografisk negativ: Det vil si med motsatte farger på klærne.

 

I løpet av det omfattende intervjuet snakket de om hennes kometkarriere, om navnevalget, de oppsiktsvekkende kostymene og om hvem hennes forbilder er.

 

Larry King kom så med følgende spørsmål: - Er det sant at Michael Jackson ville at du skulle opptre sammen med ham under hans «This Is It»-konsertrekke?

 

Gaga nølte litt, før hun svarte: - Jeg liker ikke å snakke om disse veldig personlige tingene som skjedde. Men jeg tenker at jeg kan snakke om det nå. Jeg ble faktisk spurt om å åpne for ham på O2 Arena. Og vi jobbet med dette da det skjedde ... Jeg tror flere var aktuelle for duetter med ham på scenen.

 

Hun la til: - Michaels død gikk fryktelig inn på meg - uavhengig av om jeg skulle opptre med ham, eller ikke. Han var en så stor inspirasjonskilde, og et så enestående menneske.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa og Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews