La Toya Jackson vil stoppe den offentlige feiden

(27.07.2012, sist oppdatert 27.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

La Toya Jackson har holdt seg utenfor den offentlige skittkastingen i Jackson-familien den siste tiden. Det råder hun også sine slektninger til å gjøre.

Michael Jacksons søster La Toya Jackson er vanligvis ikke redd for rampelyset, men har vært nærmest fraværende i den offentlige skittkastingen resten av Jackson-familien har drevet med den siste tiden.

 

Ifølge kjendisnettstedet TMZ mener La Toya helt bestemt at offentlig krangling er en dårlig måte å løse familiekonflikten på. Hun mener ting bør ordnes i stillhet, i respekt og helt privat, sier en kilde.

 

Stridens kjerne er hvem som skal ha omsorgsretten for Michael Jacksons barn og fordelingen av arv etter popkongens bortgang i 2009.

 

Barnas beste er det viktigste, og dess fortere skittkastingen opphører, jo bedre er det for barna, skal La Toya Jackson mene.

(©NTB)

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews