La Toya Jackson får eget realityshow

(02.08.2012, sist oppdatert 02.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

La Toya Jackson har signert en avtale med Oprah Winfrey-nettverket OWN om å la seg følge av kameraer i en kommende realityserie.

Ifølge en pressemelding fra nettverket vil et kamerateam filme alt ved hennes hverdagsliv, forretningsliv og omgangen med den berømte Jackson-familien.

 

56-åringen selv uttaler: - Jeg er så lykkelig over å få jobbe sammen med en TV-legende som Oprah Winfrey og at jeg får lov til å bli en del av OWN-familien. Dette blir en av de mest spennende reisene så langt i mitt liv.

 

Ifølge planen skal serien få sendestart i 2013.

 

Jackson-familien for øvrig har opplevd en turbulent uke med en svært omtalt familiekrangel som endatil skal ha ført til fysisk håndgemeng. Da Michael Jackson døde i 2009 arvet hans mor og hans barn hele boet, mens hans far og søsken ble utelatt fra arven. Dette har flere av den avdøde popstjernens søsken reagert sterkt på.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews