Katherine Jackson gir intervju

(21.06.2010, sist oppdatert 21.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Samtidig som Michael Jacksons mor Katherine gir sitt første intervju - og snakker fritt ut om barna hans som hun har omsorgen for - hevder venner av Jackson-familien at hun er en marionette.

Ifølge TMZs kilder er det ektemannen Joe som har alt å si. Nå skal han ha fått Katherine til å selge et intervju til den britiske tabloiden Daily Mirror i forbindelse med en bok hun gir ut om sin avdøde sønn.

 

Boken «Never Can Say Goodbye: The Katherine Jackson Archives» slippes denne uken - på årsdagen for Michael Jacksons død - og skal selges gjennom et fannettsted.

 

- Michael var så misforstått. Jeg setter minnene om ham høyt, og ønsker å dele dem med fansen. Jeg ønsker at verden skal kjenne den ekte Michael Jackson, som var en elskelig person.

 

Inntektene skal gå til Katherine, de tre barna og til et veldedig formål, ifølge intervjuet i Daily Mirror. TMZ skriver at mens Katherine selv ikke trenger penger, har Joe Jackson ikke tilgang på arven etter Michael, og spekulerer i om dette er årsaken til utgivelsen.

 

I avisintervjuet snakker Katherine åpent ut om hvor desperat Michaels tre barn savner faren, og tilbringer timer med å lytte til musikken hans. Datteren Paris har gjort rommet sitt om til rene alteret for sin far med tallrike bilder. Hun er den mest musikalske, mens sønnen Prince ønsker å bli filmskaper.

 

De tre barna er også svært isolerte og venneløse, siden de får skoletimer hjemme. Men dette tror bestemor Jackson vil endre seg i september, når de begynner på privatskole.

(©NTB)

 

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews