Joe Jackson forsvarer volden mot Michael

(06.09.2010, sist oppdatert 06.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Michael Jackson hadde i hele sitt voksne liv et anstrengt forhold til faren Joe - som han beskyldte for å ha vært voldelig.

I et intervju med Oprah Winfrey fortalte Michael om barndommen sin slik:

 

- Bare et blikk fra ham gjorde meg skremt. Jeg ble fysisk dårlig da han kom for å se konsertene mine (som voksen), noen ganger fikk det meg til å kaste opp.

 

Men i et nytt filmintervju, som skal brukes i den nye filmen som Michaels mor Katherine Jackson lager sammen med Howard Mann, går Joe Jackson ut og forsvarer det han gjorde.

 

- Jeg måtte være slik da jeg oppdro ham. På den tiden var det så mange gjenger der ute som havnet i trøbbel, og kom i fengsel. De fleste av dem er døde nå. Han behøvde ikke å bekymre seg om det, sier pappa Jackson.

 

Yngstesønnen kom aldri over farens angivelige overgrep og utelot ham fullstendig fra sitt testamente, så vel som å ønske at faren ikke skulle være involvert i oppdragelsen av de tre barna sine.

 

Men Joe Jackson angrer ikke det grann, ifølge TMZ som siterer intervjuet, gjort av Jacksonsecretvault. com:

 

- Nei! De forsøkte å gjøre det til en stor greie da jeg ga Michael og noen av ungene ris, vet du. Akkurat som om ikke de riset barna sine når de gjorde noe galt. Mediene vrir på allting.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.346 sec - 1 pageviews