Janet Jackson kobles til ny mann

(05.08.2010, sist oppdatert 05.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Janet Jackson har vært i sorg det siste året - men sies nå å ha innledet et nytt forhold.

Etter at Michael Jackson brått gikk bort, har lillesøster Janet viet mye tid til barna hans, Paris (12), Blanket (8) og Prince (13).

 

Men nå melder amerikanske nettkilder at hun har begynt å tenke litt på seg selv igjen. Hun er angivelig blitt sammen med den ti år yngre forretningsmannen Wissam Al Mana (35), skriver Aftonbladet.

 

- Hun drømmer om barn med ham, sier en kilde til den lett skandalebefengte avisen The National Enquirer.

 

44-årige Jackson skal, dersom vi skal tro ryktene, ha blitt forelsket i Al Mana da han hyret henne for en opptreden i Qatar på den østlige siden av Arabia.

 

- De har vært sammen siden slutten av forrige år, sier kilden videre - som videre hevder at Al Mana er sjenerøs og overøser Jackson med smykker og klær, samt har tatt henne med til London, Paris og Sardinia.

 

Forrige sommer brøt Janet Jackson med plateselskapssjefen Jermaine Dupri. De hadde vært et par i åtte år. Tidligere har hun vært gift med sangeren James DeBarge og regissøren Rene Elizondo.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews