Janet Jackson klager over slemme brødre

(09.02.2011, sist oppdatert 09.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Storebror Michael Jackson pleide å erte henne for rumpa hennes, mens de andre søsknene kalte henne for «hest», «gris» og «ku». Det røper Janet Jackson i sin nye selvbiografi.

- Jeg bokstavelig talt slo hodet i veggen fordi jeg ikke følte meg tiltrekkende. Jeg følte meg veldig stygg, sier Jackson i et intervju om boken «True You: A Journey to Finding and Loving Yourself», som utkommer neste uke.

 

Janet, i dag 44 år, forteller at hun pleide å le av ertingen, og at Michaels kommentarer om rumpa hennes kanskje var mer kjærlig ment.

 

Men i dag tror hun at hun kapslet inn smerten - og at ertingen faktisk gjorde henne svært usikker på sitt eget utseende, skriver Reuters. Hun har hele livet slitt med spiseforstyrrelser, og veksler mellom å overspise og sultefôre seg selv, har Janet tidligere fortalt.

 

I boken kommer hun også inn på forholdet til faren, omdiskutert for sine hardhendte oppdragelsesmetoder. Selv ble hun bare slått én gang, med et belte.

 

- Jeg vet at min far elsker meg. Han har bare en svært, svært annerledes måte å vise det på, sier hun.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews